Fastnade på en bilverkstad

Fastnade på en bilverkstad

Godmorgon bloggen!

Jag befinner mig inte längre ute på vägarna utan det fick bli ett stopp på en bilverkstad i Luleå, snacka om att snubbla på målsnöret. Det finns egentligen inte så mycket att göra utan när hela kontrollpanelen på bilen började blinka så var det bara att köra in till närmaste bilverkstad och då fick det helt enkelt bli Luleå. De håller på att utföra någon form av bilservice just nu så snart får jag förhoppningsvis svar på vad problemet kan ha vara, jag hoppas innerligt att det bara är något tekniskt fel med kontrollpanelen som gjorde att alla möjliga varningslampor gick igång. Annars har jag ett stort problem och då är frågan om det inte får bli buss sista biten upp till Kalix. Jag kanske inte har berättat vad jag gör här uppe, men det är så att jag lämnade södra Sverige för att åka upp till mina föräldrar en vecka. Mamma fyller nämligen år och ska ha lite kalas, så det kändes självklart att åka upp även fast det innebar över hundra mil och ungefär 14 timmar i resväg. Jag känner ändå att turen var lite på min sida, bilen hade kunnat börja krångla halvvägs och då hade jag inte haft några alternativ förutom att vänta på en bilverkstad. Skulle det krävas en större omfattning av bilservice nu så har jag ändå möjligheten att kunna komma upp till Kalix från Luleå på flera olika sätt. Min bror bor här i Luleå så jag kan åka upp med honom eller så tar jag bara bussen härifrån upp till Kalix så att jag kan komma upp idag redan. Det bästa hade ju dock varit om jag fick tillbaka min bil så att jag kan åka med den upp, jag håller tummarna på att det blir så. Vi får se vad bilverkstadens bilservice säger.  


Kommentarer är stängda.