Billackering i Falköping

Billackering i Falköping

God dag bloggen! Vad ska jag hitta på en den här veckan är den stora frågan i mitt liv just nu. Inget jobb och ingenting att fixa i ordning här hemma, det kanske har blivit dags att lägga lite krut på kärran istället. Det skulle verkligen behövas en rejäl upprustning i form av billackering och polering så att jag kan glida runt i Falköping utan att behöva skämmas över att det finns rostfläckar på lacken. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt var dessa fläckar kommer ifrån, jag upptäckte dem en dag för några veckor sedan när jag hade tvättat bilen. Rosten syns inte jättetydligt men den är ändå där och det stör mig så otroligt mycket, så en billackering kanske är denna veckans största uppdrag. Då måste jag hitta någon verkstad i närheten av Falköping som erbjuder billackering, för jag tänker inte åka runt i halva Sverige för det. Visserligen så hade jag kunnat det eftersom jag ändå inte har någonting att göra på dagarna nu, dock känns det lite som slöseri av pengar att bara åka runt i bilen hela dagen. Det hade också varit bortkastad tid av min ledighet. Jag tror nog att det kommer dyka upp något mer spännande här i veckan, sen exakt vad det innebär det vet jag inte utan det får vi se. Det här kommer bli några dagar som jag får ta allting som det kommer, det var ett tag sedan jag kunde känna så. Men nu har jag åtminstone fått ner någonting på min lista över saker som behöver göras och det är billackering, jag kanske ska ta en runda i huset för att se om det finns något mer jag kan göra. Det får däremot bli senare i eftermiddag, just nu ligger jag så skönt här i soffan.  


Kommentarer är stängda.