Viktigt med bilservice emellanåt

Viktigt med bilservice emellanåt

Hallå där bloggen! Nu vill jag prata lite om bilservice, något som alla bilägare säkerligen är välbekanta med. Att lämna in sin kärra på bilservice är nödvändigt om man vill behålla bilen i ett gott skick under många år utan att det blir några allvarliga problem. Däremot är det inte alltid så kul att lämna in bilen på service, för även om det finns billiga verkstäder så är det ändå en ganska stor kostnad. Men jag tror att man måste ha i åtanke att det kostar en del att ha bil, allt från bensinkostnader till försäkring och service. Förra veckan plingade det till i min bil och så kom det upp på displayen att det är dags för service. Självklart blev jag lite less men å andra sidan så är det inte mycket att göra åt saken. Hellre att jag lämnar in bilen och får den i ordning än att bilen ska börja krångla när jag är ute på vägarna. Jag jobbar en bra bit från Västerås och jag är inte så sugen på att bli ståendes någonstans på vägen för att bilen inte fungerar. Det är dessutom en säkerhetsrisk om man inte tar bilen i på bilservice. Om bromsarna slutar fungera eller styrningen inte riktigt funkar så utgör man inte bara risk för sig själv utan även för andra. Så det gäller att inte strunta i bilservice bara för att det kostar lite, det kan bli mycket dyrare i längden om man fortsätter köra på utan service. Nu ska jag faktiskt ta och packa ihop mina grejer så att jag kommer hem till Västerås någon gång. Det har varit en väldigt lång dag med mycket arbete, så nu förtjänar jag att slänga mig i soffan och koppla av en stund. Ni får ha en trevlig eftermiddag och glöm inte att ladda om för imorgon är det fredag!  


Kommentarer är stängda.