Målare i Stockholm

Målare i Stockholm

Det var dags att måla om inne i lägenheten och även skaffa nya tapeter. Den var i stort sett likadant överallt, vilket jag alltid hade gillat; den påminde mig om mitt hem (där jag växte upp innan jag flyttade till Stockholm, med gröna medaljongtapeter). Men efter att ha bott här i ungefär fyra år nu tänkte jag att det kanske skulle vara trevligt att blanda upp det lite. Sedan är det längesedan det var 70-tal men tapeterna var det, dags att vända sig till ett företag.

Så en dag i början av vintern gick jag till den ena målar- och tapetbutiken efter den andra och bara tittade för att få lite idéer med det slutade i alla fall med att jag bestämde mig för att vända mig till en professionell målare i Stockholm och de gav bra tips och resultatet blev grymt. Har ni också anlitat en målare? Vad var det till för jobb då? Berätta nere i kommentarerna och nu ska jag skriva lite till innan det är dags att avsluta detta inlägg. Det var nämligen som så här att :

Jag är inte världens bästa målare och det finns målare att vända sig till av en anledning. Har du också anlitat en målare? Då har du chansen att berätta det i kommentarerna. Nu ska jag lägga upp den här texten och sedan gå och lägga mig eftersom det börjar bli sent.

Målaren var verkligen trevlig och tålmodig medan jag ställde alla möjliga frågor och det gjorde att allt gick väldigt smidigt också tills jag fick det jag ville ha. Så om du inte är säker på vilken inredningsstil man ska ha eller hur man blandar färger tillsammans kan de hjälpa dig med det också; det krävs inte mycket för att de ska göra sitt jobb heller! I morgon skriver jag om en bilverkstad!


Kommentarer är stängda.