Bilverkstad i Uppsala

Bilverkstad i Uppsala

Bilen pajade i förra veckan. Det är klart att detta skulle hända när jag var på väg ut för att storhandla. Det var tomt i kylskåpet så jag hade inget annat val än att ta bussen med två fulla matkassar. Först fick jag vänta på bärgningen innan jag tog mig till affären. Bilen blev i alla fall bärgad och körd till en bilverkstad i Uppsala som heter Mekta Bilservice som du kan läsa mer om här.  

Jag ska säga som det är, att när det gäller bilar så kan jag ingenting, och än mindre vet jag ju vika bilverkstäder som är bra och vilka som inte är det. Men bärgningsfirman bestämde att det var till Mekta Bilservice som bilen skulle bärgas till, och det hade de såklart goda skäl till. Bilen blev färdig i förmiddags och jag är så glad att jag kunde hämta bilen så här före helgen. Det är ju fredag idag, och just denna helg är det så många grejer jag hade planerat att göra, och uppriktigt sagt var jag inställd på att få ställa in både besöket hos mina föräldrar och dessutom shoppingturen till Ikea. Jag var beredd på att detta med bilen skulle bli jättedyrt, men det blev det inte, så därför ska jag köpa den där fåtöljen på Ikea som jag trånat efter länge. Jag fick ett riktigt trevligt bemötande när jag hämtade bilen, och bilmekanikern förklarade vad det var de hade gjort så att till och med jag förstod det. Nu är jag bara rädd för att bilen som är tio år gammal ska börja krångla mera, i så fall är det nog bäst att köpa en ny bil. Jag kan definitivt rekommendera er att vända er till denna bilverkstad i Uppsala, ett extra stort plus i kanten för deras suveräna kundservice.  


Kommentarer är stängda.